Studio 256

studio 256

Projektet omfattar nybyggnad av Svanenmärkta flerbostadshus innehållande lägenheter om rum och kök, och en BOA mellan 33 till 69,5 m². Studio består av tre huskroppar med en gemensam innergård. I källarplanen på husen finns det plats att ställa bilen, mc:n eller cykeln samt ett återvinningsrum. Många av. Södra Centrum växer fram söder om Göteborgs innerstad utmed Mölndalsån. Inom loppet av några år är tanken att det ska finnas upp emot 2 nya bostäder här som tillsammans med nya butiker, caféer och restauranger hjälper till att skapa en levande ny stadsdel. Studio blir ett kreativt och dynamiskt inslag i det nya. Många av bostäderna i kvarteret Studio i Södra Centrum kommer att bli studiolägenheter med egen entré, dubbel takhöjd och härliga glaspartier som för tankarna till storstäder som Berlin och Barcelona. Nedan beskriver vi våra olika desginlinjer som du kan välja mellan och du kan även kika i lägenhetsväljaren var din.

Studio 256 - reviews

Vi har tagit fram en lägenhetsväljare som gör det lätt för dig att hitta lägenheterna. Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet. Vi använder kakor cookies på våra webbplatser för att de ska fungera på ett bra sätt för dig. Spårvagnshållplatsen har du ett stenkast hemifrån och du kan cykla till Korsvägen på under 10 minuter, vilket gör det enkelt att bo bra här utan bil. Startsida Sök bostad Studio Kontakta oss. Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.

Studio 256 Video

Upplev mer i Studio 256

Studio 256 - uppleva

I markplan har lägenheterna egen entré och höga fönster vilket ger vårt kvarter en känsla av storstadspuls. Inom loppet av några år är tanken att det ska finnas uppemot 2 nya bostäder här som tillsammans med butiker, kaféer och restauranger skapar en levande stadsdel: Observera att bokning av en bostad kan endast ske i dialog med en säljare. Välkommen till Studio ett hållbart och urbant kvarter några spårvagnshållplatser från Götaplatsen! Vi svarar på email i turordning och försöker återkomma till dig så snart som möljligt. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande. Rebnis är varmt välkommen att besöka vårt visningshem på Rustmästaregatan 5 i Kvibergsstaden. Se filmen om kvarteret - Upplev gert persson i Studio Lägenheterna i entréplan wahlgrens värld avsnitt 1 högst upp i huset har generös takhöjd och eget loft som gör dem lite extra spännande. I första skedet innebär det etablering på platsen i pony sex av arbetsplatsbodar, förråd, säkerhetsutrustning och inhägnader. Tidplan för Studio Här sker framtagande av ritningar och beskrivningar för byggnationen. Skanska Nya Hem Kundtjänst Öppettider: studio 256

0 kommentarer