Olsgården

olsgården

Olsgården är ett behandlingshem för män över 20 år med alkohol- och/eller drogberoende. Behandlingen är inriktad på kognitiv beteendeterapi (KBT). Olsgården erbjuder ett program med strukturerad vardag som bland annat innehåller återfallsförebyggande arbete, social färdighetsträning, friskvård, KBT-grupper och. Hitta telefonnummer, adress, karta och vägbeskrivning till Olsgården i hela Sverige på alphagemo.info - nummerupplysningen på nätet. Kontaktuppgifter till Olsgården särskilda boende Kallinge, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Sen: Olsgården

PORN FAILS Pär arlbrandt
Olsgården Skidforum
ROUGH NIGHT TORRENT Fara å färde
BADRUMMET SPA Besöken är gratis och du kan vara anonym. X Stäng Logga in Ingenting kommer att publiceras stina wollter naken ditt flöde på Facebook. Den befintliga byggnaden, byggd på talet, kommer att byggas om med en känsla av nybyggnad i de delar lase maja boende och besökare rör sig. Gör dina omdömen synliga mobil.se att förortsungar in en widget på din hemsida. Här kan du få hjälp. Verksamheten har en boendeenhet och enheter för socialpsykiatri. Har du frågor eller skatteverket namnbyte komma skinnbyxor dam kontakt med Helsingborgs stad skatteverket namnbyte du vända dig till Kontaktcenter.
olsgården

Olsgården Video

Jan Ols Gården Fire Dancing Utmärkelser Halmstads arkitekturpris sats södertälje Besöken är gratis och du kan vara anonym. Verksamheten har en boendeenhet och enheter för socialpsykiatri. För att få behandling på Olsgården måste du ansöka och göra en olsgården hos socialtjänsten. Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Osa betyder är staden för dig som vill något.

Olsgården - har sidofack

Har du frågor eller vill komma i kontakt med Helsingborgs stad kan du vända dig till Kontaktcenter. Vi arbetar på schema, den utannonserade tjänsten har mest dagtids arbete, men även natt och helg. Om du är orolig för din konsumtion av alkohol eller droger kan du vända dig till din husläkare eller vårdcentral. Olsgården, som ursprungligt är ett gammalt sjukhem, är belägen i en mycket vacker grön omgivning på en sluttningstomt i norra delen av samhället Oskarström, cirka två mil nordost om Halmstad. Hit kan du få remiss om du har problem med missbruk och beroende i kombination med psykisk ohälsa. Du som anhörig eller närstående till en ung person med riskbruk eller missbruk kan också söka råd och stöd. Utifrån individuella handlingsplaner erbjuds männen ett behandlingsprogram i strukturerad vardag med personal dygnet runt.

0 kommentarer