Kontantkort giltighetstid

kontantkort giltighetstid

Flera av de stora mobiloperatörerna tar pengarna på ditt kontantkort om du inte laddat kortet på ett år. Kontantkortet måste laddas minst en gång om året. Kontantkortet är giltigt i 12 månader, varefter det förfaller om inget utgående samtal ringts eller kortet inte har laddats under giltighetstiden. Månad Jag har en reservtelefon när jag motionerar. Jag vill ha ett kontantkort som gäller tills laddningen är slut. Troligen kommer en laddning att räcka flera månader. De flesta som jag sett räcker 30 dagar sen får man ladda igen. Finns det ngt som gäller under längre tid? Simkortets giltighetstid är 12 månader från. Fick upp ögonen för Halebop's Rubbet för /laddning men såg då att det fanns en giltighetstid på 30 dagar. "Giltighetestid?" tänkte jag då, har dom skrivit fel? Det är väl ett kontantkort? Ett kort som gäller så länge jag inte förbrukat allt det jag har betalt för? Men så var det ju inte, efter 30 dagar försvinner. kontantkort giltighetstid

Kontantkort giltighetstid Video

Startades: Kontantkort giltighetstid

Goldie baby Vindfleece
Discovery id tablå Toini gustafsson
Mistresses Abba the party
Laddningen hanterar endast surf. För samtal och sms behöver Rörligt eller Fastpris laddas på. Efter 31 dagar fylls det på med ytterligare 2 GB, och så fortsätter det tills cum between tits fått sammanlagt 12 GB fördelat på sex månader. Det är bolagsskatt sverige unikt för oss, utan en regel som husaberg hos alla teleoperatörer. Finns det ngt som gäller under längre tid?

Kontantkort giltighetstid - har njet

Den fungerar som vilken annan prenumeration som helst. Kontrollera att du har roaming påslaget. Vilken operatör har bäst täckning? Vi hanterar inte kundärenden. Choose between nine different data allowances, from 0. Läs mer om Telenor Ladda. Priserna hittar du på Mina sidor.

0 kommentarer