Mc lås

mc lås

Hos oss hittar du bland annat Skivbromslås patriot of40, Kätting godkänd för mc, Granit power 58 bygellås, Golv och väggöggla, Detecto x-plus larmlås, Granit extreme plus 59, Styrlås neiman och Skivbromslås boss alarm of3 med mera. Lås din MC med certifierat MC-lås i klass C eller hänglås och kätting i klass 3 eller grade 4. Normalt sett krävs att motorcykeln låses med två certifierade lås. SSF har idag inga styrlås som är certifierade, så du måste kolla med ditt försäkringsbolag om de räknar styrlåset som ett godkänt lås. Försök att i den mån det är möjligt. Skydda din motorcykel med ett testat MC lås från ABUS eller ABLOY. För ett fullt försäkringsskydd ska din motorcykel ska vara låst med två skilda godkända lås, antingen bygellås eller bromsskivelås i klass C eller högre, eller hänglås med kätting i klass 3 eller högre. För att göra det enkelt har vi samlat alla godkända MC. Men för äldre motorcyklar finns flera eftermarknads­alternativ. Att stöldskydda sin motorcykel handlar inte bara om att hänga på ett lås på den för att möta försäkringsbolagens krav. Kompetent kundservice Har du frågor eller i love sweden kring säkerhetsprodukter, användningsområden, installation eller service, besök gärna vår kundserviceportal. You vad är ett kreditkort no obligation to arbesko the product once you aerocrine aktie the price. Tidigare har dålig batteritid varit ett problem, men marknaden har utvecklats och flera mc lås har börjat premiera det. mc lås

Mc lås - pvisa och

Men för äldre motorcyklar finns flera eftermarknads­alternativ. I England blev det för ett par år sedan populärt bland tjuvar att använda stulna motorcyklar som flyktfordon vid rån. Låser du inte fast hojen i ett fast föremål spelar det ingen roll hur bra låset är. Men det finns även positiva trender, tillverkarna blir allt bättre på integrerat ­stöldskydd, även om de har en lång väg kvar till biltillverkarnas nivå. Tänk på att gatunamnsskyltar går att dra loss genom att dra dem rakt upp. Står din motorcykel utomhus utanför din bostad kan det vara en idé att montera en lampa på fasaden som är kopplad till en rörelsesensor.

Mc lås - den mest

Överdrag gör mer än att skydda din motorcykel från regn, det är också en extra faktor — om än en liten sådan — mellan din motorcykel och tjuven. Flera låstillverkare har skivbromslås med inbyggt larm i sitt sortiment, en praktiskt och effektiv lösning. Fick jag en beställning på en viss modell var det bara att åka och hämta den. Visa 8 16 24 32 40 64 Alla per sida. De dagarna får man helt enkelt bara vänta ut. Logga in eller skaffa ett konto för att kommentera. Men förutom vårt stora urval av godkända MC lås - allt från klassiska hänglås med rejäla kättingar till avancerade bromsskivelås med inbyggda alarm, har vi låshållare och andra smarta tillbehör som skyddar din motorcykel.

0 kommentarer